Дві події водночас відбулися 01 листопада в Добровеличківці.

Дві події водночас відбулися 01 листопада в Добровеличківці.Перша. З нагоди професійного свята Дня працівника Соціальної сфери – тих людей, які піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечують в державі надання соціальних гарантій і допомог тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, сприяючи розбудові громадського суспільства. Праця яких сповнена гуманізму, милосердя і тепла.

Теплими словами вдячності вітало керівництво районної державної адміністрації та районної ради присутніх в залі державної адміністрації з професійним святом, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Кращі з перших були відзначені нагородами, матеріально заохочені з боку керівництва районну, та профспілкові виплати з боку обласного комітету профспілки працівників державних установ.

 

Друга. Відбулося навчання профактиву Добровеличківської районної профспілкової організації працівників державних установ. Участь у заході взяли 18 голів первинних профспілкових організацій району, а також голови новостворених (нових залучених) первинних ланок організації. Особливими гостями були голова Кіровоградської обласної профспілкової організації працівників державних установ Федотов Віктор Васильович та заступник голови, головний бухгалтер Лебідь Тетяна Олександрівна. В ході засідання обговорювалися питання по збільшенню числа членів профспілки, обліку нових організацій та установ району, співпраці між організаціями, підтримки та захисту членів профспілки, налагодження стосунків з об’єднаними територіальними громадами. Учасникам семінару роздані матеріали для опрацювання щодо:

- роботи з колективними договорами;

- ведення профспілкової документації;

- діяльності ревізійних комісій;

- організаційних заходів по мотивації членства в профспілці;

- дії профспілки у випадках скорочень і звільнень працюючих;

- запровадження соціального профспілкового квитка;

- проведення протестних акцій профспілками в Кропивницькому та Києві.

 

 

Панченко О.І. – голова Добровеличківського РК профспілки працівників державних установ

Дві події водночас відбулися 01 листопада в Добровеличківці.Дві події водночас відбулися 01 листопада в Добровеличківці.Дві події водночас відбулися 01 листопада в Добровеличківці.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU