Професійного свята Дня державної служби 2018

Професійного свята Дня державної служби 2018Кінець травня і весь червень були відмічені заходами і урочистостями з нагоди професійного свята Дня державної служби і 100-річчя з дня її заснування в Україні.

В цей період працівникам вручалися Грамоти як від державних адміністрацій, так і районних рад, лунали вітання і найщиріші побажання на адресу держслужбовців.

В свою чергу Профспілка також відзначила кращих з кращих державних службовців, які зайняли перші місця в конкурсах на «Кращого державного службовця» вручивши Грамоти обкому та грошові нагороди по 1000 грн.

Всього по області Грамотами обкому профспілки нагороджено 48 держслужбовців , на матеріальне заохочення видано 12 тис.грн.Особливих профактивістів, а це голова профкому Обласної державної адміністрації Грабова В.А. та Панченко О.І. голова Добровеличківського райкому профспілки ПДУ нагороджено Почесними грамотами ЦК профспілки.

Голова Кіровоградського обкому профспілки – Федотов В.В. прийняв участь в заходах з нагоди свята, що відбулося в Новоукраїнському районному будинку культури. Спілчан вітали і нагороджували Грамотами і відзнаками голова РДА Самойленко В.В., голова Новоукраїнської ОТГ Корінний О.О, заступник голови районної ради Тамашкевич О. М. і голова Кіровоградського обкому профспілки Віктор Васильович Федотов.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт.

 

Професійного свята Дня державної служби 2018Професійного свята Дня державної служби 2018Професійного свята Дня державної служби 2018Професійного свята Дня державної служби 2018Професійного свята Дня державної служби 2018

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU