Концертом та нагородженням відзначили професійне свято

Концертом та нагородженням відзначили професійне святоНовомиргородський районний будинок культури та сесійна зала Добровеличківської районної державної адміністрації гостинно зустріли працівників органів місцевого самоврядування з нагоди професійного свята, що щороку відмічається 7 грудня.

Гостями святкового заходу стали, зокрема, сільські, селищні, міські голови, депутати усіх рівнів та працівники виконавчих апаратів місцевих рад, благодійники.

Голова Кіровоградської обласної ради О.А. Чорноіваненко, голови Новомиргородської та Добровеличківської РДА Сенченко О.О. і Смаглюк В.В., голови районних рад Совенко С.М. і Корнієнко Л.Б. привітали усіх присутніх зі святом Днем місцевого самоврядування, подякувавши за самовіддану працю в розбудові державності в Україні.

Зі словами вдячності до учасників святкового зібрання звернувся голова обкому профспілки держустанов В.В. Федотов, який наголосив, що основна, найбільша частина проблем, а це рівень і якість життя, вирішується безпосередньо на місцях в громадах за рахунок чесного і добросовісного виконання своїх обов’язків членами профспілки.

Звучали вітання від голів Новомиргородського і Добровеличківського райкомів профспілки Давиденко С.М. і Панченко О.І.

Професійні здобутки винуватців свята відзначили грамотами від обласних та районних органів і вони, і трудові колективи отримали фінансове заохочення.

Святковий настрій під час урочистостей створили Кіровоградський Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни» та місцеві аматорські колективи Добровеличківки – знамениті, яскраві вокалісти і танцюристи.

 

Концертом та нагородженням відзначили професійне святоКонцертом та нагородженням відзначили професійне святоКонцертом та нагородженням відзначили професійне святоКонцертом та нагородженням відзначили професійне святоКонцертом та нагородженням відзначили професійне свято

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU