Вересневі самоцвіти – 2017 – свято

Вересневі самоцвіти – 2017 – святоСорок сьомі «Вересневі самоцвіти» на Хуторі Надія, як завжди, зібрали тих, хто закоханий в українську культуру, хто розвиває її і долучається до театрального мистецтва, а театральне дійство на Хуторі Надії – це погляд на традиційне народне мистецтво, спроба зрозуміти, чим живе сучасний театральний світ у регіонах, у невеликих селах та селищах, містах Кіровоградщини.

30 вересня п.р. до цього дійства долучився колектив Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Подільського району міста Кропивницького, який відвідав з екскурсією музей-заповідник Івана Тобілевича хутір "Надія", де відбувався фестиваль " Вересневі самоцвіти". 

Були Вітання присутніх від імені Сергія Кузьменка, голови Кіровоградської ОДА, заступника міністра культури Юрія Рибачука, знаменні зустрічі з гостем і

учасником фестивалю поетом і драматургом Іваном Драчем, з артистами Кіровоградського академічного обласного музично-драматичного театру та

Червонокам'янського театру з Олександрійщини із виставою «Обережно! Лохотрон!». 

Довготривалі овації, влаштовані акторам, наприкінці заходу – вдячність учасників за естетичну насолоду від сприйняття того, що відбувалося на сцені.

 

Вересневі самоцвіти – 2017 – святоВересневі самоцвіти – 2017 – свято

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU