День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування7 грудня цього року в приміщенні Добровеличківської районної державної адміністрації відбулися урочистості, присвячені святкуванню Дня місцевого самоврядування.

В заходах взяли участь як керівники районної державної адміністрації та районної ради, виконавчого апарату районної ради, депутати місцевих рад, голови та секретарі міської , селищної та сільських рад, так і керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

Зі святом присутніх привітала голова Добровеличківської районної профспілкової організації працівників державних установ, начальник фінансового управління райдержадміністрації, Панченко Оксана Іванівна. Вона ж за дорученням Кіровоградської обласної профспілкової організації працівників державних установ членам первинних профспілкових організацій органів місцевого самоврядування вручила подарунки та Грамоти:

Погрібніченко Ірині Іванівні – голові первинної профспілкової організації Добровеличківської селищної ради,

Мокряк Світлані Вікторівні – голові первинної профспілкової організації Помічнянської міської ради - за багаторічну активну участь у роботі обласної та районної профспілкової організації.

Гарний настрій усім присутнім дарували цього дня учасники художньої самодіяльності району.

День місцевого самоврядування

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU