Про проведення протестних дій профспілок

Шановні колеги, друзі!

Починаючи з 10 січня 2020 року Профспілки проводять масові заходи по розвінчуванню і розкриттю дій влади, яка вводить спільноту в оману так званою лібералізацією трудового законодавства. Це, звісно, проводиться в угоду і інтересам олігархічного бізнесу та багатонаціональних корпорацій через запровадження рабської праці для народу і одночасного знешкодження профспілок, як єдиної в державі правозахисної організації. Їм все мало!
З цією метою відбулося пікетування Верховної Ради, комітетів ВР, збиралось тисячне Всеукраїнське  профспілкове віче в Києві і в областях, перекривалися вулиці і дороги, відбулися інформаційні пікети, створено Всеукраїнський страйковий комітет, делегація від ФП України поставила до відома Міжнародну організацію праці (в Брюсселі).
Причина. Внесення Урядом і нардепами від Політичної партії «Слуга народу» ряду проектів законів, які брутально порушують трудові права людини, Конституційні норми європейського та міжнародного законодавства (більше 38). Влада просто ігнорує закони.
Владою пропонується:
-звільнення працівників без будь-яких підстав
-без вихідної допомоги
-скасування державних гарантій (як мінімальну зарплату)
-впровадження надурочної роботи без обмежень
-скорочення відпусток
-впровадження трудових договорів з нефіксованим робочим часом
-позбавити працівників захисту при звільненні
-обмежити права профспілок, що саме підпадає під кримінальну відповідальність та інше.
Влада ігнорує домовленості – в порушення домовленості між Урядом і Мінсоцполітики в області скорочено більше 100 працівників управлінь  соціального захисту населення.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU