Прозвітували про свою роботу

 

Відбувся черговий пленум Олександрійського міського комітету профспілки ПДУ.

В щорічним звітом виступила голова міського комітету Трофименко Світлана Володимирівна.

Доповідачка зупинилась на особливих моментах в діяльності профспілкової організації, а саме:

Завдяки співпраці об’єднаного профспілкового комітету працівників міської ради та її виконавчих органів з міським головою, були переглянуті положення колективного договору, внесені зміни та доповнення, відповідно до чинного законодавства та спільних напрацювань і прийнято новий колективний договір.

Активно діючи діяв міськком в інформаційній сфері, постійно повідомляючи профспілковому активу громадськості про здобутки, проблеми та виклики, які стоять перед профспілками.

Міськком профспілки спільно з Молодіжною радою були ініціаторами організації відпочинку працюючих: екскурсій для членів профспілки в Софіївський парк та на Сорочинський ярмарок.

Оздоровча компанія 2018 року була також продуктивною. Із 40 поданих членами профспілки працівників державних установ заяв на відпочинок їх дітей – всі вони були задоволені. Міськком профспілки уклав договори з дитячим оздоровчим табором ім.. Ю.О. Гагаріна (м. Скадовськ (16 путівок) та з дитячим оздоровчим табором «Дружба» с. Войнівка, Олександрійського р-н, (24путівки) на суму 240.000грн., з яких 90%, тобто 212,000 грн. оплатив роботодавець, а по 12.000грн. міськком профспілки та батьки.

Також одним з головних напрямків роботи профспілки є культурна-масова робота, а це: відзначення професійних, міських та Державних свят, відвідування та привітання колишніх працівників та ветеранів.

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU