Разом з освітянами

Разом з освітянами2 жовтня 2018 року вперше профспілка держустанов і уся педагогічна спільнота святкувала переддень Всесвітнього Дня учителя. А це: посмішки, щирі слова, квіти, пісні і все це вітання для вас – дорогі працівники освітянської ниви.

У комунальному закладі «Добровеличківське навчально-виховне об’єднання» стало традицією на свята зустрічати у своїх стінах рідних, близьких людей.

Рідних по духу, баченні, меті та вподобаннях. Ось і у цей по весняному сонячний і привітний день на свято до шкільної спільноти завітала голова Добровеличківського райкому профспілки працівників держустанов Панченко Оксана Іванівна. Гарні слова побажань та підтримки були підкріплені Грамотами та грошовими преміями педагогам, які показали відмінні результати роботи не лише педагогічного, а і громадського спрямування.

Єдність, підтримка, робота на спільний результат – ось три кити, на які опираються члени Добровеличківської районної організації профспілки працівників держустанов.

Ще раз вітаємо з професійним святом - Мельниченко Олену Дмитрівну, Чоботар Тамілу Юріївну та Тупчієнко Лілю Василівну з профспілковими відзнаками Кіровоградського обкому профспілки працівників державних установ, яку Ви своєю діяльністю заслужили по праву!

 

Разом з освітянамиРазом з освітянами

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

Найменування профспілки скорочено:
Українською мовою – ППДУУ
Російською мовою – ПРГУУ
Англійською мовою – SEUU